Cezhraničná spolupráca pri vysielaní zamestnancov na výkon prác pri poskytovaní služieb - Strýčková, Jolana
Dňa 18.6. 2016 nadobúda účinnosť zákon č. 351/2015 Z.z. o cezhraničnej spolupráci pri vysielaní zamestnancov na výkon prác pri poskytovaní služieb a o zmene a doplnení niektorých zákonov.