Mutual debt compensation as a minimization problem - Gežík, Pavel, 1983-
Prístup k minimalizácii vzájomnej dlžoby založený na lineárnom programovaní. Vyššia efektivita ako pri prístupu maximálneho odpísania dlhovej čiastky. Softvér GAMS.