Central and Eastern European Countries: Determinants of Foreign Direct Investments in the Period of 1990s - Balejová, Martina, 1990-
Vývoj PZI v krajinách SVE. Toky PZI do vybraných krajín SVE v rokoch 1990-2014 - globálne a regionálne porovnanie. Agentúry investičnej podpory vo vybraných krajinách SVE.