Novelizácia postupov účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva - Meluchová, Jitka, 1965-
Opatrenie č. MF/19930/2015-74, ktorým sa mení a dopĺňa opatrenie MF SR č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení neskorších predpisov bolo zverejnené vo Finančnom spravodajcovi č. 12/2005 a oznámenie uverejnené v Zbierke zákonov č. 416/2016.