Transformácie nástrojov marketingovej politiky v súvislosti s tvorbou viacnásobnej hodnoty pre zákazníka ako východiska udržateľných obchodných modelov - Kita, Jaroslav
Udržateľné obchodné modely v oblasti teórie a praxe marketingu a zmeny, ktoré priniesla súčasná doba. Nové tendencie na trhu, formujúce a vedúce k realizácii udržateľného marketingu. Dôležitosť prístupu vo viacerých marketingových činnostiach.