Individuálna účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva - Krišková, Petra, 1981-
V priebehu roku 2015 vyšli v nadväznosti na zmeny zákona o účtovníctve dve opatrenia MF SR upravujúce účtovnú závierku. Jedno sa týka veľkých účtovných jednotiek a subjektov verejného záujmu, jedno malých účtovných jednotiek. Opatrenie MF SR upravujúce účtovnú závierku pre mikro účtovné jednotky sa v priebehu roku 2015 nemenilo.