Platnosť pravidiel IFRS pre účtovné jednotky v Slovenskej republike - Mokošová, Daša, 1979-
Novo vydané IFRS, novelizácie v aktuálne platných IFRS a ich prijatie na úrovni Európskej únie sú dôležité pre tie účtovné jednotky, ktorým povinnosť alebo možnosť rozhodnutia sa pre zostavenie a prezentáciu účtovnej závierky v ich súlade vyplýva zo zákona č. 431/2002 o účtovníctve v znení neskorších predpisov.