Zmeny pre účtovanie podielov v spoločnej prevádzke s účinnosťou od 1.1. 2016 - Mokošová, Daša, 1979-
Úprava pravidiel v IFRS 11 Spoločné dohody súviselo s pripomienkovaním pracovného dokumentu Účtovanie nadobudnutia podielov v spoločných prevádzkach, ktoré vydala IASB v roku 2014.