K udržateľnému obchodnému modelu maloobchodnej jednotky na základe aktualizácie ponuky - Konštiak, Pavol
Nové podmienky vyvolané zmenou správania zákazníkov a rozvoj multikanálového obchodu, a to využívaním aktívneho štýlu manažmentu. Metódy globálenho prístupu v riadení predaja maloobchodnej jednotky.