Internationalization of consultancy services - Daňo, Ferdinand, 1959-
Internacionalizácia konzultačných služieb v podmienkach globalizácie. Faktory internacionalizácie a špecifiká konzultačných služieb. Internacionalizácia konzultačných služieb z hľadiska slovenských firiem.