Interpodnikové vzťahy na trhu výrobnej sféry v kontexte manažmentu podnikateľských rizík - Pajonk, Peter, 1987-
Proces manažmentu rizika a interpodnikové vzťahy na trhu výrobnej sféry. Vzťah zákazník – dodávateľ predstavuje nákupný a predajný kontakt alebo rôzne formy kooperácie. Manažment a riadenie rizík vo výrobnom podniku.