European government bond market contagion in turbulent times - Abad, Pilar
Identifikácia determinantov nákazy trhu európskych dlhopisov počas dlhovej krízy. Proces presunu nákazy od "starých" krajín EMÚ k "novým". Nákaza v skupinách krajín a medzi krajinami.