Analýza volebnej podpory Mariána Kotlebu ako reprezentanta krajnej pravice v krajských voľbách 2013 - Mikuš, Roman
Vývojové procesy v politických preferenciách obyvateľstva, ktoré boli podmienené prebiehajúcimi politickými, ale aj spoločensko-ekonomickými zmenami na Slovensku a v Európe od 90-tych rokov 20. storočia do súčasnosti. Analýza volebnej podpory Kotlebu ako momentálne najúspešnejšieho predstaviteľa krajnej pravice na slovenskej politickej scéne.