Consumer awareness of food labelling - Krnáčová, Paulína, 1983-
Informovanosť zákazníkov o označovaní potravín. Záujem zákazníkov o obsah označovania potravín. Informácie o potravinách, ktoré zákazník číta. Reakcie zákazníkov na potravinové škandály.