Konkurencieschopnosť ako cieľ hospodárskej politiky - Čekmeová, Petra
Objasnenie vzťahu medzi konkurencieschopnosťou českej ekonomiky a jej exportným potenciálom uplatnením konceptu externej a agregátnej konkurencieschopnosti ako dvoch dimenzií národnej konkurencieschopnosti.