Food shopping behaviour in older consumer's segment - Lesáková, Dagmar, 1949-
Identifikácia faktorov vplyvu na spokojnosť zákazníka v obchode. Návrhy na zvýšenie spokojnosti: stratégia vystavovania produktov a zjednodušenie orientácie v obchode.