V komunikaci s klienty je ukrytý poklad. Tady je mapa - Mulač, Viktor
Sémantická analýza komunikácie je nástroj pre celkom nové vnímanie potrieb klientov. Komplexná bigdátová analýza komunikácie s klientom zahŕňa celý cyklus e-mailovej alebo chatovej komunikácie alebo komunikácie na sociálnych sieťach, a to od akvizície dát z rozhovorov až po ich vyhodnotenie, reporting a integráciu riešení do systému banky.