Balkánsky dobrý žiak zlý žiak - Peter, Adrian
Čierna Hora je regionálnym lídrom v integračných procesoch do EÚ a NATO. Macedónsko sa zmieta v existenčných problémov a priepasť medzi krajinami sa neustále zväčšuje.