Inováciu má priniesť každá investícia - Jesný, Martin
Investície vložené do vývoja nového produktu alebo do každého zlepšenia v podnikaní. Projektové zámery a efektívnosť vložených investícií. Praktický prístup a výsledky práce s podporou firemného výskumu.