Škodovka odhaľuje priemyselné korene - Marianyi, Peter
História výroby mladoboleslavskej automobilky, ktorá oslávila v uplynulom roku stodvadsiate výročie vzniku a 90 rokov od uvedenia loga s motívom okrídleného šípu a fúzie pôvodnej firmy Laurin&Klement so Škodovými závodmi v Plzni.