Platby treba strážiť, aj keď firma rastie - Marianyi, Peter
Nastavenie mechanizmu pri uzatváraní predajných kontraktov. Úspešnosť podpísaných zmlúv vychádza nielen zo súm, ale aj zo zaplatených faktúr (účtov). Predchádzanie vzniku problémových pohľadávok a zriadenie kreditného rizika. Makroekonomické výzvy pre korporácie na rok 2016.