Úloha speciálních penzijných schémat v současných penzijných systémech - Mertl, Jan
Univerzálny dôchodkový systém vo vzťahu k trhu práce, demografickým zmenám, kvalite života. Špeciálne dôchodkové schémy v súvislosti so zdravotne-sociálnou situáciou zamestnancov. Ukazovatele kvality života vo vzťahu k zdravotnému stavu jednotlivca – QALY, DALY, HYE (Healthy Year Equivalent) a WAI (Work Ability Index).