Moderné trendy v riadení ľudských zdrojov - Richnák, Patrik, 1988-
Problematika efektívneho riadenia ľudských zdrojov a vybrané trendy v riadení ľudských zdrojov. Rôzne ponímanie trendov v závislosti od pohľadu samotných podnikov. Trendy, ktoré sú v podnikateľských subjektoch najvyužívanejšie.