Délka pracovního poměru, pozitivní důsledek institucionálních, instrumentálních a vnějších změn - Jeřábek, Zbyněk
Určenie závislosti medzi segmentačnými kritériami a dĺžkou pracovného pomeru podľa kategorizácií. Veľkoobchodná spoločnosť zamerajúca sa na efektívnejší výber zamestnancov. Pohľad zo strany podniku – správny výber uchádzačov ovplyvňuje náklady i výnosy podniku.