Finanční gramotnost obyvatelstva a inovativní chování finančních institucí - Kvapilová, Eliška
Téma inovatívneho správania finančných inštitúcií z oblasti investičného bankovníctva a finančnej gramotnosti obyvateľstva. Opodstatnenie rozšírenia pojmu finančnej gramotnosti o oblasť investovania na finančnom trhu. Nové investičné a finančné nástroje sú nutnosťou pri správnej voľbe pri investovaní. Kurzy zvýšenia finančnej gramotnosti a relevantné zdroje informácií o trhu.