Dražší skládkování podpoří recyklaci odpadu - Geussová, Milena
Rozhovor s Milanom Chromíkom, riaditeľom divízie odpady pre ČR a SR v spoločnosti Veolia o tom, čo je základom cirkulárnej ekonomiky a aké sú ciele Európskej komisie v tejto oblasti do roku 2030.