Dôsledky konfliktu medzi USA a Ruskom z hľadiska proliferácie jadrových zbraní - Števkov, Peter
Dôsledky súčasného americko-ruského konfliktu v oblasti proliferácie jadrových zbraní. Ukrajinská kríza, a s tým súvisiaca anexia Krymu Ruskom, mala za následok zásadné obmedzenie spolupráce medzi Spojenými štátmi a Ruskou federáciou, ktoré sa vo výraznej miere dotklo problematiky jadrových zbraní. Pohľad na bezprostredné, ako aj na očakávané dôsledky, ktoré pre proliferáciu z americko-ruského konfliktu vyplývajú.