Rokovania o TTIP sa komplikujú - Škvrnda, František
Rokovania o TTIP (Transatlantickom obchode a investičnom partnerstve) medzi USA a EÚ zatiaľ bez výsledkov. Argumenty stúpencov tejto dohody. Kampaň Stop TTIP ako najväčšia občianska iniciatíva v EÚ. Výhrady proti priebehu rokovaní. Ďalšia chystaná dohoda - Dohoda o obchode v službách ešte menej transparentná ako TTIP.