Vývoj terciárneho vzdelávania v sektore cestovný ruch v SR - Mišúnová, Ema
Význam vysokoškolského vzdelávania na slovenských univerzitách so študijnými programami súvisiacimi s cestovným ruchom. Pracoviská s najdlhšou tradíciou vzdelávania v cestovnom ruchu v SR. Formovanie študijných programov cestovného ruchu a turizmu na univerzitách v SR.