Zmluvy o licenciách na poskytovanie služieb z pohľadu poskytovateľa - subjektu verejného sektora - Kršeková, Marianna
Podrobne spracované poznatky týkajúce sa oblastí súvisiacich s vykazovaním zmlúv o licenciách na poskytovanie služieb z pohľadu poskytovateľa, konkrétne charakteristika zmlúv o licenciách na poskytovanie služieb, vykazovanie a oceňovanie majetku, ktorý je predmetom zmluvy o licenciách na poskytovanie služieb, vykazovanie a oceňovanie záväzkov na základe modelu finančných záväzkov a modelu udelenia právomoci prevádzkovateľovi, prezentácia a zverejnenie informácií súvisiacich so zmluvami o licenciách na poskytovanie služieb.