Úvery vlani lámali rekordy - Kláseková, Martina
Rast úverovania na Slovensku bol v r. 2015 najrýchlejší v celej Európskej únii. Rast korporátneho úverovania. Slovenská sporiteľna na vedúcom poste. Ďalšie banky v poradí - VÚB a Tatra banka. Trhové podiely na úveroch (2015). Vývoj úverov (2009-2015).