Využitie fuzzy logiky v hodnotení poskytovateľov zdravotnej starostlivosti - Fecenko, Jozef
Fuzzy logika ako nástroj pre rozhodovanie. História fuzzy logiky. Základné princípy fuzzy logiky. Výber nemocničného zariadenia použitím fuzzy logiky. Fuzzy model.