Mapping water infrastructure planning network: case of Bratislava (Slovakia) - Ferčíková, Veronika, 1988-
Plánovanie siete vodohospodárskej infraštruktúry v oblasti slovenských vôd. Zainteresovanie jenotlivých sektorov integrovaných do týchto procesov s osobitným dôrazom vplyvu obcí. Analýza vzťahov medzi zúčastnenými stranami pomocou sociálnych sietí.