[Oceňovanie ako metodický prostriedok účtovníctva] - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Recenzia na monografiu, ktorej hlavným cieľom je komplexná analýza oceňovania ako metodického prostriedku účtovníctva v národnej právnej úprave účtovníctva SR, v smernici EÚ o účtovných závierkach, IFRS a US GAAP, ich porovnanie a návrh najvhodnejšieho postupu oceňovania z dôvodu zabezpečenia verného a pravdivého zobrazenia skutočností, ktoré sú predmetom účtovníctva, v účtovnej závierke.