[Osobitosti účtovníctva neziskových účtovných jednotiek] - Kovalčíková, Antónia
Recenzia na publikáciu, ktorá je zameraná na osobitosti účtovníctva neziskových účtovných jednotiek, a to v súčasných podmienkach Slovenskej republiky. Jej obsah odráža skutočnosť, že autorka má hlboké poznatky nadobudnuté z dlhodobého zamerania jej vedeckovýskumnej činnosti na neziskové účtovné jednotky a ich účtovníctvo a pred jej napísaním urobila podrobnú komparatívnu analýzu súčasného stavu vymedzenia, financovania a hospodárenia neziskových účtovných jednotiek a ich účtovníctva vrátane účtovnej závierky.