"Neživot" rástol len opticky - Záborský, Ján
Nárast PZP (povinného zmluvného poistenia) v minulom roku. Tlak na ceny. Prísnejšie pravidlá pri preplácaní škôd z havarijného poistenia. Záujem podnikateľov o poistenie majetku a prevádzky. Rast významu pobočiek zahraničných poisťovní. Príchod značky Colonnade na Slovensko. Ochrana klienta pri úvere. Naďalej mäkký trh.