Silné značky přitáhnou kvalitní uchazeče - Kazdová, Alena
Silná značka zamestnávateľa ako konkurenčná výhoda. Prečo je dôležitá značka zamestnávateľa (employer brand). Ako merať a riadiť značku zamestnávateľa počas celého vzťahu so zamestnancami.