Legislatíva o legislatíve - Balog, Boris
Legislatíva o legislatíve ako právny predpis, ktorý upravuje tvorbu a príjmanie právnych predpisov a má vzťah a dopad aj sám na seba. Transparentnosť a otvorenosť rokovania o návrhu zákona.