V spektre uplatňovania druhov rastlín využiteľných i pre energetické účely - Stričík, Michal, 1969-
Uplatňovanie pestovania rastlinných druhov ako energetických rastlín. Prínosy v energetickom využití ako alternatívnych zdrojov energie. Efektívne zúžitkovanie a potreba inovácie rastlinnej výroby v regiónoch Slovenska.