Organizácia práce v prípade pružného pracovného času - Hrtánek, Ladislav
Pružný pracovný čas predstavuje alternatívu, vďaka ktorej je možné zabezpečiť riadny výkon závislej práce a taktiež si vyriešiť svoje osobné, súkromné veci v požadovanej miere. Preto je pružný čas využívanou formou organizácie pracovného času, využívaný v súkromnom i verejnom sektore. Jednotlivé zložky pružného pracovného času. Čo platí v prípade prekážok v práci pri pružnom pracovnom čase.