Financial health of a commercial insurance company and its coherences - Nečas, Svatopluk
Ekonomika v komerčnej poistnej firme a jej manažment. Finančná stabilita spoločnosti a schopnosť dodržať záväzky. Faktory vplyvu na manažment komerčnej poisťovne.