Dôležitosť rodičovskej medácie používania médií a jej súvislosť s výchovnými štýlmi v rodine - Hladíková, Vladimíra
Problematika rodičovskej mediácie a jej rôzne stratégie. Význam rodičovskej autority a pestrosť výchovných štýlov, ktoré môžu podmieňovať aj uplatňovanie špecifickej mediačnej stratégie. Konkrétne mediačné techniky a ich efektivita.