Selfmanažment zdravia u sestier - Ondriová, Iveta
Problematika zdravia, jeho determinantov, vplyvov životného štýlu na zdravie sestier a jednotlivých aspektov pozitívneho zdravia. Vybrané aspekty selfmanažmentu zdravia u sestier.