Otvorili Pallazo Versace - Kramárová, Zlatica
Otvorenie hotela svetoznámej módnej značky Versace - Pallazo Versace v Dubaji. Dizajn a profesionalita. Textílie, nábytok a doplnky vyrobené podľa návrhu umeleckej riaditeľky módneho domu Donatelly Versace, sestry slávneho zakladateľa značky Giannyho Versace. Luxusný únik z každodenného sveta do pokojnej oázy.