Ako v módnom butiku... Vitajte v Asten Hotels! - Habrmanová, Slávka
Informácie o českej kolekcii nezávislých butikových hotelov a luxusných rezortov Asten Hotels, ktorá si do svojho sloganu zakomponovala slová výnimočnosť a starostlivosť. Vybrané hotely: Business Hotel Bellevue Karlov v Benešove, Bellevue v Českom Krumlove, Hotel Savoy v Špindlerovom Mlyne, Boutique Hotel Klárov a Hotel Golden Key v Prahe.