Zaujímavý koncept "Kníhkaviarne" - Habrmanová, Slávka
Inšpirácia z podnikov, kde okrem tela dostáva svoj pokrm aj duša. Zaujímavý koncept "kníhkaviarne". Kníhkupectvá, kde okrem knihy dostanete aj kávu: Foxford, Urban Space, Panta Rhei.