Collecting and Managing Fuzzy Data in Statistical Relational Databases - Hudec, Miroslav, 1969-
Definícia pojmu fuzzy (nejasný). Fuzzy súbory a fuzzy logika. Fuzzy dáta v štandardoch pre výmenu dát. Znalostné systémy v relačných databázach podporovaných fuzzy logikou.