Čo je kvalita? - Šedivá, Zuzana
Problematika kvality poskytovaných služieb v ubytovacom a stravovacom zariadení. Zamestnanec ako nositeľ kvality poskytovaných služieb. Dôležitý názor hosťa na poskytované služby. Prečo je potrebné hovoriť o kvalite. Medzinárodná organizácia pre štandardizáciu. Normy ISO. Súťaž kvality Hotel roka a Reštaurácia roka. Hotelier roka. Národný systém kvality služieb cestovného ruchu SR.