Authentic material and its implementation in the process of teaching - Pavlíková, Žaneta, 1973-
V súčasnej multilingválnej Európe sa stáva nutnosťou vybaviť mladú generáciu vysokou jazykovou kvalifikáciou, čím sa zvýšenie kvality vzdelávania poskytovaného všetkým študentom stáva povinnosťou. Jednou z najdôležitejších úloh učiteľa cudzích jazykov je vybrať a používať také materiály, ktoré zvyšujú záujem študentov o učenie. Množstvo autorov zdieľa názor, že používanie autentických cudzojazyčných materiálov je efektívnym a zaujímavým spôsobom ako dosiahnuť tento cieľ.