Aspekty motivačných a demotivačných faktorov v povolaní sestry - Hadašová, Lívia
Ošetrovateľské povolanie a prosociálne motívy, ktoré v súčasnosti negatívne ovplyvňujú faktory vonkajšieho aj vnútorného prostredia. Motivačný manažment a vypracovanie motivačnej stratégie na všetkých stupňoch riadenia ako aj zabezpečenie jej uplatnenia v každodennej praxi. Kvalita pracovných výsledkov, odborná úroveň, náročnosť pracoviska, odpracované roky a úroveň vzdelania.